CASALS D’ESTIU 2019 A VILANOVA

S’acosta la caloreta i amb ell els casals d’estiu 2019 per a nens i adolescents a Vilanova. Els teus petits podran fer tot tipus d’activitats a l’aire lliure com vela, pàdel surf, caiac, futbol, tennis platja, jocs a l’aigua i a la sorra. T’expliquem tot perquè puguis organitzar a temps l’estiu en família.

ROCROI Vilanova-big SUP 1

Campus de vela, surf sup, esports a l’aigua ia la platja, relacionar-se amb tots els nens del campus i … passar-ho genial! Tot això és el que el teu petit podrà fer aquest estiu als casals d’estiu 2019 a Vilanova.

2019_triptic_casals_RR_mod

La importància de la seguretat
Com ja sabeu, donem molta importància a la seguretat, és per aquest motiu que tot el nostre material és homologat i el renovem anualment. A més, fa 3 anys que disposem de socorristes propis, a part dels monitors, que va estar pendent constantment de tots els nens que participaven als casals. Aquest any repetirem ja que l´experiència va ser molt bona.

Tingueu en compte aquests aspectes dels nostres casals

  • Acollida matinal gratuïta de 8 a 9h. L’acollida dels casals de Vela i Surf Sup serà de 9.30h a 10h.
  • Descompte per a germans: 10% per al 2n germà i 20% per al 3r.

Si ya teniu molt clar que us hi voleu apuntar, a continuació us deixem els document d’inscripción de cada un dels Casals. Podeu emplenar-los i enviar-nos-els per correu. Per qualsevol altre dubte, escriviu-nos a casal@rocroi.com

Inscripció Campus Surf Sup 2019

Inscripció Campus Vela 2019

Inscripcio Casal Esportiu 2019

Inscripció Casal Estiu 2019

Inscripció Casal Junior 2019

Inscripcio Casal Kids 2019

Inscripció Casal dinars 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *